Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst
 • HvaArrangørHvorDatoMer info
  Flugur i suppaTone SkogholtMilepelen kulturhus 23.02

  "Forestillingen er en tragikomisk beretning om mitt liv, fra drøm og lengsler, gjennom oppturer og nedturer, til en slags aksept og forsoning med skjebnen" (Tone Skogholt). 

  Historien fortelles gjennom sang, musikk skjemt og alvor og tre bevingede karakterer.

  Mo normisjon lørdagstreffMo normisjonSalem bedehus i Austvatn24.02

  Mo normisjon har Lørdagstreff på Salem bedehus i Austvatn lørdag 24. febr. kl. 13.00

  Andakt av Asbjørn Græsli og musikk av Arne Vaaler Brandt på trekkspill og Anders Stanghelle på fiolin.

  Enkel bevertning og enkel utlodning med kollekt. 

  Alle er hjertelig velkommen!!


  Flugur i suppaTone SkogholtMilepelen kulturhus24.02

  "Forestillingen er en tragikomisk beretning om mitt liv, fra drøm og lengsler, gjennom oppturer og nedturer, til en slags aksept og forsoning med skjebnen" (Tone Skogholt). 

  Historien fortelles gjennom sang, musikk skjemt og alvor og tre bevingede karakterer.

  Ridekurs hos HesturHestur.noFinnholt26.02

  Vi starter kurs for voksne ryttere. Du er velkommen både som øvet og helt uøvet. 

  Kurset går hver mandag fram til 16 april. 

  Det koster 1750 kroner. 

  Vi rir på islandshester.


  Lysukene 2-18.marsOdalen02.03

  Under Lysukene i Odalen arrangeres det teater, konserter, utstillinger, debatter, forelesninger og mye annet følg med her Lysukene på Facebook


  Thor Gotaas-Et muntert blikk på norsk skihistorieNord-Odal bibliotek i samarbeid med Milepelen kulturhus og kinoNord-Odal bibliotek09.03
  Forfatter og foredragsholder Thor Gotaas tar med sin kjente radiostemme og prater om langrenn fra de eldste tider og fram til i dag, fra kvaeluktende skogsarbeidere og til moderne utøvere i kondomdresser. 

  Han prater også skihopping før og etter Wirkola – fra Kongsberg-knekk til V-stil. Dette vil du ikke gå glipp av!

  Mindfulness med Viggo JohansenHeidi TveterTittut, Nordsettoppen 3024.03

  Mindfulness-trening fører til økt indre ro og en større bevissthet om egne tanke- og følelsesmønstre. På sikt lærer vi gjennom denne treningen å akseptere ting slik de er, og å gi slipp på alt vi ikke får gjort noe med. Dette gir en dyp indre ro og samtidig et mer fleksibelt og konsentrert sinn.

  Du vil blant annet lære dette:  • Hva er mindfulness?  • Mindfulness trening i praksis; for indre ro, velvære og motstandskraft.  • Hvordan du kan styre ditt eget fokus for å forsterke de gode opplevelsene, følelsene og relasjonene.  • Hvorfor problemer og utfordringer ikke er en fiende, men snarere nøkkelen til varig, positiv endring.  • Hvordan du effektivt mestrer stress, grubling og bekymring.  Kursholder: Viggo Johansen   Viggo Johansen har 25 års erfaring med mindfulness-trening. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-trening og positiv selvledelse over hele Europa. I 2013 ga han ut boken ”Indre stillhet” og i 2015 ”Stille vitne,” begge på Arneberg Forlag.

  Påmelding her: Mindfullness kurs

  NB! Påmelding innen 1. mars! 

  Temmeret skær framStorsjøkoret, Odal Bygdekor og Nordre Odalen KulturminnelagMilepelen kulturhus21.04
  Et lokalhistorisk syngespill: Fløterkonflikt og kjærlighet Verset over er hentet fra gjenomgangssangen i «Temmeret skær fram», et syngespill som Hans Ludvig Fredheim har skrevet med utgangspunkt i den dramatiske arbeidskonflikten i Grytåa og Juråa i Knapper våren 1928. Forestillingen skal vises i Milepelen kulturhus 21. og 22. april 2018, begge dager klokka 17.00, med lokale krefter på scenen: 17 skuespillere, fem musikere, Odal Bygdekor og Storsjøkoret. Billettsalg Billetter á kr 250 / 125 legges ut for salg fra 1. februar via internett, hos Marihøna, Odal Sparebank og Milepelen Hotell & Vertshus på Sand og hos Joker Bakketun i Knapper.

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk