Hop til hovedinnhold Hopp til søk Hopp til bunntekst

Status for prosjekt Fremtiden skole

Vi er nå i startfasen for det konkrete arbeidet med Fremtidens skole.  Styringsgruppa for prosjektet, ledet av ordfører Knut Hvithammer, avholdt sitt første møte tirsdag 13.9.16.  Der var også begge de to nytilsatte prosjektlederne til stede.  Ole-Gunnar Holen (bygg) og Margareth Myrlund (tjenesteutvikling) starter i sine jobber i Sør-Odal kommune henholdsvis 3. oktober og 10. oktober.  De vil lede hver sine prosjektgrupper i arbeidet.  Den overordnede prosjektgruppa ledes av rådmannen, og har også avholdt sitt første møte.

Vi vil legge ut informasjon etterhvert som prosjektet utvikler seg.  Både vedtak som blir gjort og beskrivelser av prosessen vil bli å finne på et eget nettsted.  Dette kommer vi nærmere tilbake til når prosjektlederne er i gang.

Les mer her

sor-odal.kommune.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan fortsette å bruke sor-odal.kommune.no som vanlig hvis du godtar dette. Hvis du vil vite mer, kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler.Lukk